Maak kennis met de makelaars

1 augustus '24

Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkelingen van 't Luweland in Swifterbant. Als je een optie op een woning krijgt tijdens de verkoop of je hebt inmiddels al een optie gekregen, dan kies je zelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie hiervan. Graag stellen we de makelaar aan je voor!

image alt

Samen werken aan goed wonen

Wij begrijpen dat het kopen van een nieuwbouwhuis geen alledaagse beslissing is. Daarom vinden we het essentieel om je goed te informeren, zodat je met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken. Het verschil tussen nieuwbouw en bestaande bouw wordt namelijk steeds groter, met complexere systemen en duurzaamheidsvoorzieningen die uitleg vragen. Onze makelaars hebben een passie voor nieuwbouw en beschikken over de juiste kennis en ervaring om je vanaf het begin tot aan de oplevering van deskundig advies te voorzien.

Makelaardij Van Der Linden Dronten
Kop van Het Ruim 13                
8251 KD Dronten
www.vanderlinden.nl/makelaar-dronten/ 
0321 - 33 61 11 

De Makelaars van 5VOOR12
De Helling 228               
8251 GH Dronten
5-voor-12.nl/ 
0321 - 38 62 86 

Kerremans Makelaardij
De Rede 2         
8251 EV Dronten
www.kerremansmakelaardij.nl 
0321 - 31 70 63

De toewijzingsprocedure

Tijdens de verkoop heb je een bepaalde periode om jouw 5 voorkeuren door te geven via jouw persoonlijke account. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Meer informatie over hoe de toewijzing verloopt, kun je lezen op de pagina 'Toewijzing'.

Toewijzingsprocedure
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op!
Ontdek meer Alles over de toewijzing