Meer over meerwerk

14 oktober '24

Een uitbouw aan de achterzijde, dubbele openslaande tuindeuren in de achtergevel of een dakkapel? Bij In de Luwte fase 1a en 1c is er genoeg te kiezen qua meer- of minderwerk, maar dit hangt af van het woningtype van jouw voorkeur. In de Luwte fase 1a en 1c bestaan volledig uit FijnWonen-conceptwoningen. Dit zijn woningen vanuit een fabriek dus ontdek de mogelijkheden omtrent het meerwerk in de optiekeuzelijsten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw favoriete woningtype? Lees dan snel verder!

Meer- en minderwerk bij FijnWonen

Als er gesproken wordt over meerwerk gaat het om extra werkzaamheden aan de woningen zoals het plaatsen van een uitbouw of het maken van extra aansluitpunten. Bij minderwerk laat je werkzaamheden weg zoals bijvoorbeeld het laten vervallen van een deur in de achtergevel. De FijnWonen-conceptwoningen komen vanuit de fabriek, dus het is belangrijk dat voordat de woning besteld word jij goed hebt nagedacht over welke opties jij aan je woning toe wil voegen.

 

Bij de FijnWonen-conceptwoningen uit In de Luwte fase 1a en 1c is het niet mogelijk om de badkamer casco op te laten leveren. Bij deze woningen wordt de badkamer opgeleverd op basis van 1 van de 3 keuze concepten. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de sanitair-brochures bij jouw favoriete woningtype of lees hier verder.

In de optiekeuzelijsten staan alle meer- en minderwerk opties die mogelijk zijn bij de conceptwoningen. Deze woningen bieden vele mogelijkheden. Benieuwd naar alle opties per woningtype? Bekijk dan de optiekeuzelijst bij jouw favoriete woning(type)!

Optiekeuzelijst starterswoning

Optiekeuzelijst starterswoning
Bekijk opties

Optiekeuzelijst levensloopwoning

Optiekeuzelijst levensloopwoning
Bekijk opties

Optiekeuzelijst hoek- en tussenwoning

Optiekeuzelijst hoek- en tussenwoning
Bekijk opties

Opties bij FijnWonen-conceptwoningen

Genoeg over wat meer- en minderwerk is, laten we het leukste bespreken: wat is er allemaal mogelijk bij de conceptwoningen van FijnWonen?! Er zijn verschillende woningtypes in de verschillende fases die een conceptwoning zijn. De starterswoningen, de tussenwoningen, de hoekwoningen en de levensloopwoningen zijn woningen van FijnWonen.

Leuk voor alle woningtypes: de keuze voor een uitbouw waarmee je op de begane grond extra ruimte creëert. En als we toch op de begane grond zijn kunnen we gelijk de optie bespreken van de openslaande tuindeuren in de achtergevel. Heerlijk om op een zomerse dag alle deuren naar de tuin open te zetten!

Nieuwbouw Meerwerk

Jouw details

Er zijn ook veel opties mogelijk voor de verdiepingen, maar deze verschillen per woningtype. Denk onder andere aan dakramen, een dakkapel en het verplaatsen van de keuken? Het is allemaal mogelijk. En kleinere zaken waar je misschien niet direct aan zou denken, maar die wel heel handig zijn: wat denk je van een buitenkraan, het verplaatsen van een deur of extra aansluitpunten? Wanneer je nu instapt in een nieuwbouwproject, kun je al deze meer- en/of minderwerken opnemen, afhankelijk van het woningtype waarin je geïnteresseerd bent.

Samen met de kopersadviseur van de aannemer neem je na aankoop de complete opties door voordat de woning gebouwd wordt. Vaak kun je al snel met de adviseur rond de tafel zitten zodat je een inschatting kunt krijgen van wat het meer- of minderwerk je gaat kosten (of opleveren). Wel zo handig, dan kun je dit nog meefinancieren als dat nodig is in je hypotheek! Nu al wegdromen bij wat je zou willen toevoegen aan een FijnWonen-conceptwoning? Bekijk dan de woningen en vind onder het kopje downloads de optie keuzelijst met alle opties en prijzen.

Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen in 't Luweland? Bekijk het aanbod!