Nog een paar bouwnummers beschikbaar

5 augustus '24

De verkoop van de eerste fases in 't Luweland zijn volop aan de gang. Inmiddels zijn de eerste woningen verkocht en hebben meerdere kopers hun contracten ondertekend. Ook de komende periode staan er nog tekenafspraken ingepland. Ben jij zoekende naar een woning? Dan hebben wij goed nieuws, want er zijn namelijk nog een paar woningen beschikbaar in de eerste fases. Hiervoor geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt".

image alt

Pak jij je kans?

Ben jij nog op zoek naar jouw droomwoning in een groene nieuwbouwwijk met alle ruimte om jouw woondromen waar te maken? Dan is er goed nieuws. Er zijn nog een paar woningen beschikbaar in de eerste fases van 't Luweland in Swifterbant. Zo zijn er nog ruime vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen beschikbaar. Of ga je liever voor een levensloopwoning of een rijwoning?


De actuele beschikbaarheid vind je op de pagina woningen. Voor de beschikbare woningen geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt". Voor de woningen die onder optie zijn, kun je je aanmelden voor de reservelijst. In beide gevallen ga je naar je favoriete woning, klik je op de button "optie aanvragen" of "zet me op de wachtlijst" en vul je je gegevens in. Je ontvangt bericht zodra je in aanmerking komt voor een woning.

Bekijk woningen
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in 't Luweland? Bekijk het aanbod