Uitgelicht: Vrijstaande woningen

14 augustus '24

Wat een ruimte in en rondom de prachtige vrijstaande woningen met oprit! Omringd door groen en gezelligheid geniet je in 't Luweland van het weidse uitzicht en jouw woondromen. De vrijstaande woningen hebben een prachtige uitstraling. Door de 3 woonlagen en de royale tuin rondom de woning heb je genoeg ruimte voor het hele gezin. Hier is thuiskomen en -zijn het hele jaar door genieten! Er zijn nog een paar bouwnummers vrij. Ontdek snel dit woningtype en de voordelen zodat jij je aan kan melden voor het beschikbare aanbod!

Kom binnen

Via de hal met separaat toilet, meterkast en trapopgang loop je het woongedeelte binnen. De leefruimte met open keuken op de begane grond is lekker licht door de raampartijen aan de voor- en achterkant van de woning. De open keuken zit aan de voor- of achterkant van de woning. De garage biedt veel opslagruimte en is zowel via de voor- als achterkant te bereiken. Zo blijft het aanzicht van de woning altijd netjes. Ook heb je een ruime tuin rondom de woning voor bijvoorbeeld een zwembad, trampoline of veranda. Hier maak jij je woondromen allemaal waar!

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer voorzien van daglicht, een toilet, een wastafel en douche. De slaapkamers zijn ruim opgezet en hebben plek voor een grote kledingkast en/of een bureau. De kleinere slaapkamers zijn ideaal als studieruimte of thuiskantoor. Op de 2e verdieping is de zolder met veel bergruimte en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

In de Luwte fase 1b - plattegrond vrijstaande woning
In de Luwte fase 1b - plattegrond vrijstaande woning
In de Luwte fase 1b - plattegrond vrijstaande woning
image alt

De vrijstaande woningen

  • Royale vrijstaande woning met ruime tuin om al jouw woondromen waar te maken;
  • BENG 2=0 norm dus duurzaam en gasloos wonen;
  • Voorzien van zonnepanelen, luchtwarmtepomp en wtw-systeem;
  • Kavelgrootte vanaf 393 m², woonoppervlak vanaf 158 m²
  • Grote woonkamer;
  • Open keuken met de ruimte voor een kook-(schier)eiland;
  • 3 slaapkamers en een badkamer;
  • Vrij indeelbare zolder met ruimte voor extra (slaap-)kamers;
  • Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.

Interesse?

Ben jij verliefd geworden op de vrijstaande woningen? Momenteel zijn er nog een paar bouwnummers vrij dus grijp je kans en vraag snel een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via de mail of telefonisch. We staan je graag te woord en helpen je graag verder!

Actueel aanbod
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in 't Luweland? Bekijk het aanbod